Despre

”O societate se compune din oameni irascibili, cu personalități, obiective și interese diferite. Ce ne unește, dincolo de legăturile de rudenie? Povestea.”

”Povestea este forța contrară dezordinii sociale, tendinței lucrurilor de a se dezintegra. Povestea este centrul în lipsa căruia restul nu se mai poate ține.

-Jonathan Gottschall

Bine ai venit în casa din cuvinte și idei! Mă bucur să te întâlnesc!

Dar să nu te țin în ușă, intră te rog și hai să îți prezint încăperile ei! 😊Am să las lumina aprinsă ca să te poți plimba oricând în voie.

🗝Proiect 44 de cărți din 44 de țări. Un zâmbet larg mi-a luminat fața: m-am îndrăgostit de idee încă din primul moment! Uite, AICI găsești întreaga poveste din spatele proiectului.

Pe scurt, ”călătoresc” în 44 de țări diferite citind cărți scrise de autori cât mai diverși. Prezint apoi cronica lecturii. M-aș bucura să mă însoțești!

🗝Scriere creativă. În camera asta găsești, tolănite în puf, creațiile mele personale. Pierd noțiunea timpului atunci când scriu aceste mici povești; mâna alunecă parcă singură desenând ecranul cu idei care sunt noi și pentru mine. Ating tastele, iar cuvintele vin singure spre mine și nu par să se piardă sau să se întrerupă până la final. Te invit să îmblânzim cuvinte nărăvașe și să privim cu uimire unde ne poartă dansul fermecat al inspirației.

🗝Carte & film. În spatele acestei uși vei descoperi cronici sau recomandări de film și de carte (ficțiune și non-ficțiune – urmărește tagul). Dacă văd sau citesc ceva care mă încântă sau care mă pune pe gânduri am să îl împărtășesc aici. Ce zici, avem oare gusturi comune?

🗝Idei & inspirație. Felinarele acestei încăperi își doresc să ghideze. Se adăpostesc aici recenzii, articole, sfaturi și idei despre inteligență emoțională, dezvoltare personală, neuroştiință, creativitate sau orice altceva mă inspiră. Sper să ajute!

Aceasta este mica mea casă din cuvinte.

Te poți stabili în una dintre încăperile sale sau plimbă-te prin toate și, de vrei, devino oaspete permanent în spațiul casadincuvinte.ro.

~*~

Mă găsești și pe:

Facebook: facebook.com/casadincuvinte

Instagram: instagram.com/casa_din_cuvinte/ (spațiul de joacă preferat)

Sau poți să îmi scrii pe adresa: casadincuvinte@gmail.com


Spor la citit și la descoperit!

Cu drag,
Andra 🌿

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: