Despre

“In your light I learn how to love.
In your beauty, how to make poems.
You dance inside my chest where no-one sees you
but sometimes I do, and that sight becomes this art.”

– Rumi

Bine ai venit în casa din cuvinte și idei! Mă bucur să te primesc! 
Hai să îți prezint camerele ei! Am să las lumina aprinsă ca să te poți plimba în voie.
😊

Proiect 44 de cărți din 44 de țări – îmi plac cărțile scrise de autori din țări cât mai diverse, așa că vom călători împreună în 44 de lumi diferite. Îmblânzitori de cuvinte din 44 de țări ne vor delecta cu poveștile lor. Urmărește proiectul pe Instagram: @casa_din_cuvinte

Scriere creativă – stau aici, tolănite în puf, creațiile mele personale – poezie sau proză foarte scurtă. Pierd noțiunea timpului atunci când scriu aceste mici povești și mâna alunecă parcă singură desenând coala de hârtie cu idei care sunt noi și pentru mine. Pun pixul pe hârtie, iar cuvintele vin singure spre mine și nu par să se piardă sau să se întrerupă până la final. Nu știu niciodată de unde încep sau ce vreau să spun până când povestea nu e gata.

Carte & film – în spatele acestei uși vei descoperi cronici sau recomandări de film și de carte (beletristică, memorii, psihologie, dezvoltare personală). Dacă văd sau citesc ceva ce îmi place, mă încântă sau mă pune pe gânduri am sa îl împart cu tine aici, în carte&film.

Idei & inspirație – Felinarele acestei camere vor să ghideze prin recenzii, articole, sfaturi și idei. Despre dezvoltare personală și profesională, despre pasiuni, idei interesante sau oameni cu povești de viață pline de inspirație.

Aceasta este mica mea casă din cuvinte. Te poți caza într-una din camerele sale sau plimbă-te prin toate și, de vrei, devin-o musafir permanent în spațiul casadincuvinte.ro

Cu drag,
Spor la citit și la descoperit!
Andra

~*~

Vizitează-mă pe facebook: facebook.com/casadincuvinte

Sau pe instagram: instagram.com/casa_din_cuvinte/

Sau scrie-mi pe: casadincuvinte@gmail.com

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: